ته چین مرغ و بادمجان

Rating: 5.0/5. از 1 امتیاز
Please wait...
میزان سختی
متوسط
وعده غذایی
ناهار
ارسال توسط
ارسال در
ته چین مرغ و بادمجان

رسپی و تصاویر کاری از کدبانوی هنرمند :  خانم افسانه اسماعیلی❤

 

 

  1. 🔽مرغ داخل ته چین مرغ خرد شده به شکل جوجه ای من از فیله مرغ استفاده کردم پیاز یک عدد فلفل دلمه سبز و قرمز از هر کدوم نصف خرد شده زعفرون هرچه بیشتر خوشرنگ تر و خوشمزه تر😉 آبلیمو دو سه قاشق غذاخوری نمک و فلفل به اندازه کافی کره پنجاه گرم
  2. داخل تابه پنجاه گرم کره و یا ترکیبی نصف روغن نصف کره بریزید و مواد رو داخلش بریزید و نصف فنجان آب بریزید و در تابه رو بزارید تا کاملا مرغ بپزه زیاد آب نریزید چون مرغ در حین پخت آب میندازه پس نگران نشید.👌
  3. 🔽بادمجون برای داخل ته چین بادمجون رو بعد از پوست کندن به هر سایزی میخواید برش بزنید بعد نمک زده نیم ساعت اجازه بدید تا عرق کنه بعد آب بکشید و داخل تابه مقدار کمی روغن بریزید و بادمجان ها رو سرخ کنید سعی کنید در تابه رو بزارید تا هم بپزه و هم سرخ بشه.( اگه در بزارید روغن کمتری میبره. )
  4. 🔽چهار پیمونه برنج خیس کنید دو قاشق نمک بزنید کنار بگذارید، یک ساعت موند بعدش آبکش کنید، دو کفگیر از برنج رو دون تر بر میداریم برای لایه ی ته چین و بقیه ش رو میذاریم یکم بیشتر خودشو باز کنه .
  5. 🔽داخل یک ظرف یک عدد تخم مرغ رو دو سه دقیقه هم بزنید و دو ملاقه ماست همزده اضافه کنید ، زعفرون و سه چهار قاشق روغن و یا کره آب شده مخلوط کنید و بعد برنج رو بهش اضافه کنید و هم بزنید بعد داخل تابه دیواره بلند و یا قابلمه بریزید و پهن کنید با پشت قاشق فشار بدید. روش رو بادمجون سرخ شده و مرغ زعفرونی بچینید و بعد برنج ساده رو روش بریزید و بعد بذارید دم بکشه.اگه روی گاز دم بکشه حتما شعله پخش کن بزارید و اگه مثل من توی فر گذاشتید در فر دویست درجه از قبل گرم شده قرار بدید( من سی و پنج دقیقه گذاشتم.) قدرت فر ها متفاوته برای شما ممکنه زمان بیشتر یا کمتری ببره. من این ته چین رو هم روی گاز و هم توی فر میپزم و جفتش هم عالی میشه 😍👌
  6. نکته هاش زیاده ولی وقتی درست کنید میبینید که سخت نیست 😍

دیدگاهی وجود ندارد، اولین نفری باشید که دیدگاه ثبت می کنید!

پاسخی بگذارید

توجه: دیدگاه های منعکس شده در سایت نظر کاربران است و لزوما مورد تایید سایت نیست.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند

*
*