سوهان عسلی لذیذ

Rating: 5.0/5. از 1 امتیاز
Please wait...
میزان سختی
آسان
وعده غذایی
میان وعده
ارسال توسط
ارسال در
شکر
120 گرم
کره
1 قاشق غذاخوری
عسل
40 گرم
گلاب
1 قاشق غذاخوری
زعفرون
1 قاشق چای خوری
مغز به دلخواه
140 گرم
سوهان عسلی لذیذ

سلام عزیزای دل❤
الهی همیشه سلامت باشید. دلتون همیشه شاد باشه؛ و همیشه تو زندگی آرامش داشته باشید. بیاید همونجور که خونه تکونی کردیم، دلامونو هم از کینه و نفرت پاک کنیم. باهم مهربون باشیم چون دنیا ارزش این همه بار سنگین رو نداره.❤❤

براتون سوهان عسلی تدارک دیدم. البته اگه قابل بدونین.

رسپی و کلیپ کاری از کدبانوی هنرمند :  خانم افسانه اسماعیلی❤

 

 

  1. مواد مورد نیاز: شکر 125 گرم (1/2پیمانه + یک ق غ کره یا روغن مایع40 گرم .2و1/2قاشق غ( بعد از تست هر دو روغن مایع رو بیشتر پسندیدم 👌) عسل 40 گرم (2ویک دوم قاشق غ) آب یا گلاب 20 گرم (یک قاشق غ) پودر زعفرون یک قاشق چ یا یک قاشق غ زعفرون دم شده غلیظ مغز از هر نوع که دوست داشته باشید 140 گرم
  2. تمام مواد بالا رو به غیر از زعفرون و مغز داخل شیر جوش بریزید وروی حرارت ملایم بزارید تا شکر و مواد آب بشه سعی کنید زیاد هم نزنید که به روغن بیافته میتونید ظرفتونو تکون بدید تا شکر رنگ طلایی کاراملی پیدا کنه وقتی غلیظ شد مثل کف میجوشه.
  3. زعفرون رو اضافه کنید وبا قاشق چوبی هم بزنید.قبل از ریختن بادوم و یا گردو و هر مغز دیگه به اندازه یه نخود از شربت رو بردارید و داخل آب سرد بریزید چند ثانیه صبر کنید با قاشق یه حرکت بدید اگه زود جدا شد موقع ریختن مغز هستش مغز رو بریزید و دو سه دقیقه هم بزنید تا کاملا مغز هم داخلش سرخ بشه وترد.
  4. داخل یه سینی کاغذ روغنی یا فویل بندازید.اینجا باید سرعت عملتون بالا باشه.قاشق قاشق از مواد بردارید داخل سینی با کمی فاصله بریزید و فوری روشو خلال پسته بزارید. اگه احیانا موادتون سفت شد میتونید شعله پخش کن رو از قبل گرم کنید و هرجا که دیدید داره سفت میشه و قابل برداشتن نیست بزارید روی شعله پخش کن تا کمی نرم بشه.
  5. دوستان من گردویی و بادام خام با پوست رو با چهل گرم روغن مایع درست کردم وبادام خلال رو با کره. اگه طعم کره براتون خوشایند نیست از روغن مایع استفاده کنید.👌

دیدگاهی وجود ندارد، اولین نفری باشید که دیدگاه ثبت می کنید!

پاسخی بگذارید

توجه: دیدگاه های منعکس شده در سایت نظر کاربران است و لزوما مورد تایید سایت نیست.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند

*
*