پای نارگیل و گردو با کرم شکلات سفید و سس کارامل

Rating: 5.0/5. از 1 امتیاز
Please wait...
زمان آماده سازی
60 دقیقه
زمان پخت
25 دقیقه
میزان سختی
متوسط
سرو
4 نفر
وعده غذایی
عصرانه
ارسال توسط
ارسال در
کره
70 گرم
شکر
1 فنجان
تخم مرغ
1 عدد
عصاره وانیل
1 قاشق چای خوری
شیر
1 فنجان
نارگیل
1 فنجان
گردو
0 قاشق سوپ خوری
آرد قنادی
1 فنجان
بکینگ پودر
1 قاشق چای خوری
شکلات سفید
150 گرم
خامه صبحانه
1 عدد
سس کارامل
0 قاشق سوپ خوری
  • ارزش غذایی (برای هر نفر)
    کالری0 کیلو کالری
پای نارگیل و گردو با کرم شکلات سفید و سس کارامل

 

پای انواع مختلفی داره و معمولا تشکیل شده از یک لایه خمیری بهمراه میوه یا مغزها که با انواع کرم ، سس شکلات ، کارامل ، مرنگ و … ترکیب خیلی خوبی میشه.

کاری از کدبانوی هنرمند: سهیلا خانم

اگر دوست داشتید با دوستان به اشتراک بزارید👇
  1. هفتاد گرم کره نرم و نصف پیمانه شکر رو هم بزنید تا رنگش روشن و سبک بشه ، یه تخم مرغ کامل و نصف ق چایخوری عصاره وانیل اضافه کنید و باز هم بزنید ،
  2. یک سوم پیمانه شیرنارگیل (یا شیر معمولی که بهتره پرچرب باشه) بریزید و هم بزنید ،
  3. نصف پیمانه نارگیل تازه رنده و چند قاشق گردوی کوبیده هم اضافه کرده و مخلوط کنید ،
  4. یک پیمانه آرد را با یک ق چایخوری بکینگ پودر الک کرده و به ترکیب فوق افزوده و هم بزنید تا یکدست بشه ، مواد را توی قالب تارت یا گرد معمولی به قطر ۱۸سانتیمتر بریزید و بذارید توی فر داغ ۱۸۰درجه بمدت بیست الی بیست و پنج دقیقه تا بپزه.
  5. برای کرم روی پای صدوپنجاه گرم شکلات سفید را روی بخار آب یا ماکروویو ذوب کنید و سپس نصف پاکت نصف پاکت خامه صبحانه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه ، بذارید چند ساعت تو یخچال بمونه تا خودشو بگیره و سپس با دور تند همزن چند دقیقه بزنید ، صدوپنجاه گرم پنیرخامه ای رو با چنگال هم بزنید تا بافتش باز بشه و به ترکیب خامه و شکلات سفید اضافه کنید و باز هم بزنید تا فرم بگیره و بعد پختن و خنک شدن پای روی آن بذارید و سطحشو صاف کنید ، کمی هم گردوی خرد شده و سس کارامل و مقداری هم پودر نارگیل روش بریزید.

دیدگاهی وجود ندارد، اولین نفری باشید که دیدگاه ثبت می کنید!

پاسخی بگذارید

توجه: دیدگاه های منعکس شده در سایت نظر کاربران است و لزوما مورد تایید سایت نیست.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند

*
*