کیک شکلاتی با طعم قهوه

هنوز امتیازی ثبت نشده است.
Please wait...
زمان آماده سازی
20 دقیقه
زمان پخت
45 دقیقه
میزان سختی
متوسط
سرو
7 نفر
وعده غذایی
عصرانه
ارسال توسط
ارسال در
آرد قنادی
2 فنجان
شکر
1 فنجان
تخم مرغ
3 عدد
پودر قهوه
3 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
2 قاشق چای خوری
وانیل
1 قاشق چای خوری
شیر
1 فنجان
روغن مایع
1 فنجان
کیک شکلاتی با طعم قهوه

این کیک یه مدل کیک اسفنجی هستش که طعم بسیار خوشمزه ای داره،مخصوصا برای کسایی طعم قهوه رو دوست دارن.دستورات مختلفی برای اون وجود داره و حتی میتونید از گردو و دارچین هم توی این کیک استفاده کنید. و برای تزئینش هم می تونید از خامه یا کرمفیل های موجود در بازار استفاده کنید.اگر سوالی چیزی داشتین کامنت بزارید،جواب میدم حتما😊

  1. فر رو با 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم بشه. آرد و بیکینگ پودر رو 3الی 4 بار الک کنید.در ظرفی شکر، وانیل، پودر قهوه و تخم مرغ رو با همزن به مدت 2 دقیقه تا جایی که مواد مخلوط شوند و حالت کشداری پیدا کنه.
  2. بعدش روغن رو به ظرف اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم،سپس روغن رو اضافه میکنیم تا جایی که مواد یکدست بشه.
  3. آرد و بکینگ پودر الک شده رو رو کم کم به ظرف ااضفه میکنیم و با لیسک یا قاشق به آرومی و به حالت دورانی و حتما حتما از یه طرف هم میزنیم.
  4. قالب رو چرب میکنیم یا اینکه از کاغذ روغنی استفاده کنید و توی فر 185درجه ی سانتیگراد و به مدت 45 دقیقه در فر قرار بدید.برای تست پخت کیک یه چیز نوک تیز مثل خلال دندون فرو ببرید داخل کیک،اگر کیکی بهش نچسبید کیک پخته و آماده ست.

دیدگاهی وجود ندارد، اولین نفری باشید که دیدگاه ثبت می کنید!

پاسخی بگذارید

توجه: دیدگاه های منعکس شده در سایت نظر کاربران است و لزوما مورد تایید سایت نیست.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند

*
*