کیک نوتلا بدون فر

هنوز امتیازی ثبت نشده است.
Please wait...
زمان آماده سازی
30 دقیقه
زمان پخت
60 دقیقه
میزان سختی
متوسط
سرو
8 نفر
وعده غذایی
عصرانه
ارسال توسط
ارسال در
تخم مرغ
4 عدد
آرد قنادی
2 1/2 فنجان
روغن مایع
1 فنجان
آب جوش
1 فنجان
نوتلا
3 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو
1 1/2 قاشق غذاخوری
وانیل
1/2 قاشق چای خوری
بکینگ پودر
2 قاشق چای خوری
کیک نوتلا بدون فر

سلام دوستای گلم

آموزش کیک نوتلا بدون فر رو براتون آوردم،دستور و عکس های مراحل از کدبانوی هنرمند سمیه خانم هستش😍

توصیه : میتونید بجای نوتلا از پودر کاکائو یا ترکیب شکلات خرد شده و پودر کاکائو استفاده کنید، ترکیب این دوتا رو با اب جوش مخلوط کنید
نتیجش یه کیک عالی وخوشمزه با پف زیاد😇

امیدارم که از این کیک خوشمزه لذت ببرید.

 

 

 

 

  1. (همه مواد ب دمای محیط رسیده باشن) همه مواد رو جلو دستتون بزارید،‌قبل شروع کار ی قابلمه بزرگتر از قالب رو،روی شعله متوسط گاز با در بسته بزارید تا خوب گرم شه
  2. تو این فاصله مایه کیک رو اماده میکنیم. آرد+بکینگ پودر+پودر کاکائو رو سه بار الک کنید(الک کردن باعث هوا دهی ب آرد میشه در نتیجه بافت و پف کیکتون عالی میشه)
  3. تخم مرغ+شکر+وانیل رو۶تا۸دقیقه با دور متوسط رو ب بالا همبزنید تا حجمش سه برابر و سفید و کشدار شه،این مرحله بستگی ب قدرت همزنتون هم داره پس این نکته رو در نظر داشته باشید.
  4. روغن رو اضافه و سی ثانیه هم میزنیم، آب جوش رو با نوتلا مخلوط میکنم و ب تناوب همراه ارد ب مایه اضافه و فقط در حد مخلوط شدن زده ن بیشتر وگرنه پف تخم مرغها از بین میره و کیکمون پفش کم میشه
  5. قالب رو با کره چرب ،دیگه ارد پاشی نکنید کف قابلمه یکی دوتا قالب فلزی شیرینی پزی میزاریم و قالب کیک رو روی قالبها قرار میدهیم تا مستقیم با کف قابلمه نماس نداشته باشه حتما ی دم کنی هم بزارید درشو میزاریم،چهار دقیقه اول شعله رو کم نکنید،بعدش شعله رو کم کنید تا ۴۵ دقیقه اول درشو باز نکنید اصلا،بزارید با حرارت کم بپزه.
  6. مدت پختش با توجه ب حجم مواد و اندازه قالب متفاوته برای من بیشتر از یک ساعت طول کشید،با سیخ چوبی چک کنید اگه نچسبیده امادست اگه نه یک ربع دیگه بزارید بمونه خوبیش اینه احتمالا سوختنش وجود نداره🙃
  7. دور کیک هم خشک نمیشه نرم عالیه پ.ن::این کیک رو میشه تو فر با 180 درجه هم پخت ب مدت ۵۰ تا ۵۵ قالب من آلومینیومی میان تهی با قطر 20سانت و ارتفاع ده سانت باید قابلمه ای انتخاب کنید که درب مناسبی داشته باشه و کاملا کیپ شه. در قابلمه رو در طول پخت کیک بر ندارید تا هوا نکشه و پف کیک شما نخوابه. پس از قبل سایز قالب و قابلمکه رو چک کنید ک قالب توش جا بشه

یک دیدگاه

  1. فرزانه می گوید مرداد 10, 1398 پاسخ

    ببخشید توی قالب سیلیکونی هم میشه درستش کرد؟

    Rating: 5.0/5. از 1 امتیاز
    Please wait...

پاسخی بگذارید

توجه: دیدگاه های منعکس شده در سایت نظر کاربران است و لزوما مورد تایید سایت نیست.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای ضروری با * مشخص شده اند

*
*